Pánik

„Egyszer csak, szinte váratlanul, mérhetetlen félelem tör rám. Teljesen megsemmisít az érzés. Tehetetlen vagyok! Hevesen ver a szívem, lever a víz, nem kapok levegőt, remegek, fulladok, zsibbadnak a végtagjaim, szédülök, hányingerem van. Előfordul, hogy hányok vagy hasmenésem van. Szorít a mellkasom. Ez a vég! Azt érzem nem tartanak meg a lábaim. Iszonyatosan rosszul vagyok. Nagyon félek, halálfélelem van. Meghalok?! Állandóan rettegek, hogy mikor és hol csap le rám újból ez a borzalmas érzés.”

Felismeri Önmagán ezeket a tüneteket?

Nem kell így élnie! Nem kell tovább szenvednie! Van kiút és van megoldás a pánikra! Szeretne aktív, kiegyensúlyozott, boldog ember lenni, akinek vannak céljai, aki magabiztosan lép az utcára, a munkahelyére, aki örül az életnek? Aki uralja, és aki le tudja küzdeni a pánikrohamait?

Ne adja fel, vegye fel velünk a kapcsolatot!

4-6 hetes intenzív terápiánk segítségével képes lesz szembenézni félelmeivel, melynek hatására a rohamok csökkennek, majd elmúlnak. A csoportos és egyéni foglalkozások eredményeképp önismerete mélyül, problémamegoldó képessége fejlődik, így a korábban kezelhetetlennek tűnő helyzetekkel is meg tud birkózni.

Félelem nélkül nem élhetünk: sok esetben az életünket köszönhetjük a félelemnek. Félelem nélkül olyan kockázatos helyzetekbe is belemennénk, melyek károsak az egészségünkre vagy akár veszélyeztetik az életünket.
A félelem ugyanakkor sajnos „beteges” is lehet: a pánikbetegségben szenvedő embereknek újra és újra hirtelen fellépő, nagyon erős rohamokkal kell megküzdeniük, melyek nagy mértékben befolyásolják az életüket: “A pánikroham olyan, mintha elsodorna minket egy nagy hullám vagy egy nagy szélvihar: tehát egy rendkívül erős kiszolgáltatottságot, egy rendkívül erős szorongásos tünetet élünk meg ilyenkor…”

Ha további információt szeretne gyűjteni a témával kapcsolatban, nézze meg szakembereink videóit:

Jelentkezzen be terápiára vagy konzultációra!

+36 (20) 365 1907