Pánikbetegség kezelése és leküzdése

„Egyszer csak, szinte váratlanul, mérhetetlen félelem tör rám. Teljesen megsemmisít az érzés. Tehetetlen vagyok! Hevesen ver a szívem, lever a víz, nem kapok levegőt, remegek, fulladok, zsibbadnak a végtagjaim, szédülök, hányingerem van. Előfordul, hogy hányok vagy hasmenésem van. Szorít a mellkasom. Ez a vég! Azt érzem nem tartanak meg a lábaim. Iszonyatosan rosszul vagyok. Nagyon félek, halálfélelem van. Meghalok?! Állandóan rettegek, hogy mikor és hol csap le rám újból ez a borzalmas érzés.”

Felismeri Önmagán ezeket a tüneteket? Ha igen, akkor sajnos előfordulhat, hogy pánikbetegséggel küzd. Viszont nem kell így élnie, van kiút és van megoldás a pánikbetegségre, mi segítünk! Központunk tapasztalt orvosai segítik a pánikbetegség kezelését és leküzdését a páciensek életminőségének javítása érdekében.

Pánikbetegség kezelése a Swan Lake-nél

4-6 hetes intenzív terápiánk segítségével képes lesz szembenézni félelmeivel, melynek hatására a rohamok csökkennek, majd elmúlnak. A csoportos és egyéni foglalkozások eredményeképp önismerete mélyül, problémamegoldó képessége fejlődik, így a korábban kezelhetetlennek tűnő helyzetekkel is meg tud birkózni. Ha szeretne többet megtudni terápiás módszerünkről, akkor azt itt megteheti.

Van rá megoldás, segítünk a pánikbetegség kezelésében!

Félelem nélkül nem élhetünk: sok esetben az életünket köszönhetjük a félelemnek. Félelem nélkül olyan kockázatos helyzetekbe is belemennénk, melyek károsak az egészségünkre vagy akár veszélyeztetik az életünket.

A félelem ugyanakkor sajnos „beteges” is lehet: a pánikbetegségben szenvedő embereknek újra és újra hirtelen fellépő, nagyon erős rohamokkal kell megküzdeniük, melyek nagy mértékben befolyásolják az életüket: “A pánikroham olyan, mintha elsodorna minket egy nagy hullám vagy egy nagy szélvihar: tehát egy rendkívül erős kiszolgáltatottságot, egy rendkívül erős szorongásos tünetet élünk meg ilyenkor…”

A pánikrohamokkal lehetetlen együtt élni, legalábbis azt nem lehet “életnek” nevezni. Ha valaki már pánikbetegségben szenved, viszont szeretné visszanyerni életminőségét és jólétét, akkor a pánikbetegség kezelése és hatékony leküzdése elengedhetetlen.

Ha további információt szeretne gyűjteni a témával kapcsolatban, nézze meg szakembereink videóit:

Ne adja fel, lépjen velünk kapcsolatba!

Szeretne aktív, kiegyensúlyozott, boldog ember lenni, akinek vannak céljai? Szeretne olyasvalaki lenni, aki magabiztosan lép az utcára, a munkahelyére, aki örül az életnek? Aki uralja, és aki le tudja küzdeni a pánikbetegségét?

Ha a fenti kérdésekre igen a válasz, akkor lépjen velünk kapcsolatba, segítünk a pánikbetegség kezelésében és leküzdésében!

Jelentkezzen be hozzánk konzultációra vagy terápiára!

Hívjon bennünket 8:00 és 20:00 között a +36 20 365 1907-es számon, vagy írjon nekünk elérhetőségeink egyikén és visszahívjuk!

Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk ki. A jelentkezés semmilyen megrendelési kötelezettséggel nem jár.