Szorongás kezelése és leküzdése

Szorongás kezelése a Swan Lake-nél

„Hónapok óta ideges és feszült vagyok! Nincs türelmem a családtagjaimhoz, a kollégáimhoz. Nem tudok a feladataimra koncentrálni. Ingerülten viselkedek a környezetemmel. Minden fárasztó, nincs energiám. Gyakran fáj a fejem. Gombóc van torkomban, fáj a gyomrom, emésztési problémáim vannak. Nehezen alszom el, rengetegszer felébredek, hosszú órákig csak forgolódok az ágyban. Nem tudok rendesen enni. Tele vagyok aggodalmakkal, félelmekkel. Folyamatosan szorongással küzdök. Lever a víz, közben hidegek a végtagjaim. Mi a baj velem? Egyre gyakrabban vannak fizikális betegségeim. Lelkileg szenvedek.”

Ön is így érzi magát?

Nem kell, hogy beleragadjon a szorongásba! Szeretne megszabadulni tőle? Szeretné pihentetőn átaludni az éjszakákat?  Szeretné, ha megszűnnének az étkezési és emésztési problémái? Szeretne újra kiegyensúlyozott, fitt és energikus lenni? Szeretne magabiztos, boldog életet élni?

Kezelése, leküzdése és a szorongás ellen

A Swan Lake Központ egy olyan, többek között egy szorongás kezelésére szakosodott intézet, ahol nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek segítik a pácienseiket abban, hogy mind testileg, mind lelkileg meggyógyuljanak és újra a régi önmaguk lehessenek.

4-6 hetes intenzív terápiánk segítségével képes lesz szembenézni szorongató gondolataival, melynek hatására a szorongása jelentősen lecsökken. A csoportos és egyéni foglalkozások eredményeképp önismerete mélyül, problémamegoldó képessége fejlődik, így a korábban kezelhetetlennek tűnő helyzetekkel is meg tud birkózni.

A szorongás kezelhető, kérjen segítséget!

Központunkban a szorongás kezelése olyan út, melyen járva megtanulhatjuk, hogy a félelmek és aggodalmak nem kell, hogy uralkodjanak felettünk. A szorongás leküzdése nem egy éjszakával megoldható feladat, hanem kitartást és gyakran szakember segítségét igényli. Akár terápiás módszerekkel, akár mélylégzés és meditáció által, a szorongás ellen hatékonyan lehet fellépni, lépésről lépésre építkezve egy nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb élet felé.

Ha Önnek, vagy közeli hozzátartozójának segítségre van szüksége a szorongás leküzdésében, lépjen velünk kapcsolatba. mi segítünk!

Jelentkezzen be hozzánk konzultációra vagy terápiára!

Hívjon bennünket 8:00 és 20:00 között a +36 20 365 1907-es számon, vagy írjon nekünk elérhetőségeink egyikén és visszahívjuk!

Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk ki. A jelentkezés semmilyen megrendelési kötelezettséggel nem jár.