Szorongás

„Hónapok óta ideges és feszült vagyok! Nincs türelmem a családtagjaimhoz, a kollégáimhoz. Nem tudok a feladataimra koncentrálni. Ingerülten viselkedek a környezetemmel. Minden fárasztó, nincs energiám. Gyakran fáj a fejem. Gombóc van torkomban, fáj a gyomrom, emésztési problémáim vannak. Nehezen alszom el, rengetegszer felébredek, hosszú órákig csak forgolódok az ágyban. Nem tudok rendesen enni. Tele vagyok aggodalmakkal, félelmekkel. Lever a víz, közben hidegek a végtagjaim. Mi a baj velem? Egyre gyakrabban vannak fizikális betegségeim. Lelkileg szenvedek.”

Ön is így érzi magát?

Nem kell, hogy beleragadjon a szorongásba! Szeretne megszabadulni tőle? Szeretné pihentetőn átaludni az éjszakákat? Szeretné, ha megszűnnének az étkezési és emésztési problémái? Szeretne újra kiegyensúlyozott, fitt és energikus lenni? Szeretne magabiztos, boldog életet élni?

Ne adja fel!

4-6 hetes intenzív terápiánk segítségével képes lesz szembenézni szorongató gondolataival, melynek hatására a szorongása jelentősen lecsökken. A csoportos és egyéni foglalkozások eredményeképp önismerete mélyül, problémamegoldó képessége fejlődik, így a korábban kezelhetetlennek tűnő helyzetekkel is meg tud birkózni.

Jelentkezzen be hozzánk egy konzultációra vagy szorongás elleni terápiára!

Hívjon bennünket a +36 (20) 365 1907-es számon!