Alkoholfüggőség

A gond valójában nem az, hogy túl sok alkoholt iszik, hanem hogy az alkoholt használja „mentőövként” a problémáira. Mivel az alkohol hatására egy ideig megkönnyebbült, az a minta alakult ki Önben, hogy az alkohol segít.
Egy idő után persze a teste „kívánja” az alkoholt, így annak fogyasztása önálló testi problémává vált.

Lelki okok miatt nyúlt tehát az alkoholhoz, de testi (és az átmeneti megkönnyebbülés miatt részben lelki) függés alakult ki iránta.
Ezért az alkoholfüggés sikeres kezeléséhez elengedhetetlen, hogy mind a testi, mind a lelki oldalt figyelembe vegyük, és a felborult egyensúlyt helyreállítsuk.

A fő kérdés tehát: „Milyen fájdalmon akarok könnyíteni? Mit nem tudok elviselni?”

Ha erre a kérdésre őszintén válaszolni tud, megtette az első fontos lépést afelé, hogy ne csak a testi függés ördögi körét szakítsa meg, de meggyógyítsa a lelki sebet, melyre az alkohol gyógyírnek tűnt. A Swan Lake Központ egy olyan alkohol elvonó intézmény, ahol nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek segítik Önt abban, hogy mind testileg, mind lelkileg meggyógyuljon és újra a régi önmaga lehessen.

Intenzív terápiánk segítségével 4-6 hét alatt elindul a felépülés útján, így egészséges szemlélet és új készségek birtokában élhet józan életet. Önmaga vagy a környezete hibáztatása helyett újraépíti gondolkodását, így többé nem szégyen, bűntudat béklyózza meg tetteit, hanem tudatosan néz szembe a nehézségekkel és birkózik meg velük.

Jelentkezzen be hozzánk konzultációra vagy terápiára!

Hívjon bennünket a +36 (20) 365 1907-es számon, vagy lépjen velünk kapcsolatba a lenti űrlap segítségével!

Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk ki. A jelentkezés semmilyen megrendelési kötelezettséggel nem jár.


    [recaptcha]