Depresszió

„Pár hónapja még jól éreztem magam, mosolyogtam, adtam magamra, dolgoztam, éltem az életem, voltak céljaim.

Aztán egyszer csak minden olyan fárasztó, nyomasztó kezdett lenni, minden teherré vált. Mérhetetlen szomorúság lett úrrá rajtam. Hónapok óta semmihez sincs már kedvem. Elhanyagolom a munkámat, a családomat, a barátaimat, elhanyagolom önmagamat. Képtelen vagyok ellátni a napi teendőimet. Nem érdekel semmi. Kiábrándultam a világból, az emberekből?! Csak otthon ülnék, csak feküdnék az ágyban, csak hagyjon mindenki békén! Nem akarok élni! Mi történt velem?!”

Ismerős érzések?

Ne szenvedjen tovább! Szeretne magabiztos és kiegyensúlyozott lenni? Akar a családjának és a munkahelyének aktív és hasznos tagja lenni? Szeretne újból energikus életet élni? Szeretne minden nap célokkal tele, boldogan ébredni?

Terápiánk segítségével ismét élettelivé válnak napjai, értékelni tudja azt, amit lehet, s el tudja engedni azt, amit kell. A csoportos és egyéni foglalkozások eredményeképp önismerete mélyül, felfedezi saját értékeit. Problémamegoldó képessége fejlődik, így a korábban kezelhetetlennek tűnő helyzetekkel is meg tud birkózni.

Ha tüneteket észlel, jelentkezzen be konzultációra vagy terápiára!

Hívjon bennünket a +36 (20) 365 1907-es számon!