Depresszió kezelése és leküzdése

Mérhetetlen szomorúság lett úrrá rajtam, hónapok óta nincs kedvem semmihez – depressziós lennék?

„Pár hónapja még jól éreztem magam, mosolyogtam, adtam magamra, dolgoztam, éltem az életem, voltak céljaim.

Aztán egyszer csak minden olyan fárasztó, nyomasztó kezdett lenni, minden teherré vált. Mérhetetlen szomorúság lett úrrá rajtam. Hónapok óta semmihez sincs már kedvem. Elhanyagolom a munkámat, a családomat, a barátaimat, elhanyagolom önmagamat. Képtelen vagyok ellátni a napi teendőimet. Nem érdekel semmi. Kiábrándultam a világból, az emberekből?! Csak otthon ülnék, csak feküdnék az ágyban, csak hagyjon mindenki békén! Nem akarok élni! Mi történt velem?!”

Ismerős érzések?

Depresszió kezelése a Swan Lake Központban

A Swan Lake Központ egy olyan, többek között egy depresszió kezelésére szakosodott intézet, ahol nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek segítik a pácienseket abban, hogy mind testileg, mind lelkileg meggyógyuljanak és újra a régi önmaguk lehessenek.

Intézetünkben integrált pszichoterápiával küzdünk a depresszió ellen, melynek célja, hogy különböző módszereket alkalmazunk egyidejűleg a probléma megértése és a gyógyulás beindítása céljából. Így sokkal hatékonyabb a depresszió kezelése.

A depresszió kezelhető, ne szenvedjen tovább!

Szeretne magabiztos és kiegyensúlyozott lenni? Akar a családjának és a munkahelyének aktív és hasznos tagja lenni? Szeretne újból energikus életet élni? Szeretne minden nap célokkal tele, boldogan ébredni?

Depresszió kezelésünk segítségével ismét élettelivé válnak napjai, értékelni tudja azt, amit lehet, s el tudja engedni azt, amit kell. A csoportos és egyéni foglalkozások eredményeképp önismerete mélyül, felfedezi saját értékeit. Problémamegoldó képessége fejlődik, így a korábban kezelhetetlennek tűnő helyzetekkel is meg tud birkózni.

Ha Önnek, vagy közeli hozzátartozójának segítségre van szüksége a depresszió leküzdésében, lépjen velünk kapcsolatba!

Jelentkezzen be hozzánk konzultációra vagy terápiára!

Hívjon bennünket 8:00 és 20:00 között a +36 20 365 1907-es számon, vagy írjon nekünk elérhetőségeink egyikén és visszahívjuk!

Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk ki. A jelentkezés semmilyen megrendelési kötelezettséggel nem jár.