Swan Lake Központ

A Swan Lake Központ egy magán rehabilitációs intézet Balatonfűzfőn, közel a vízparthoz. A Balaton látványa és közelsége, a megszokott környezetből való kimozdulás és az integrált pszichoterápiás módszer megközelítésével együtt, központunkban rendkívül eredményes az addiktológiai kezelés.

Szakmai stábunkkal minden nap azon dolgozunk, hogy Ön a lehető legrövidebb idő alatt visszataláljon a kiegyensúlyozott, boldog életéhez és elindulhasson a gyógyulás útján. Célunk, hogy betegeink visszanyerjék életük irányítását és megszabaduljanak a betegségtől.
Integrált pszichoterápiával gyógyítunk, melynek lényege, hogy egyidejűleg alkalmazzuk a különböző módszereket a probléma megértése és a változás beindítása céljából.

Ennek eredményeként a betegek gyorsabban indulnak el a gyógyulás útján, és az elért eredmények tartósabban épülnek be mindennapjaikba.
A nálunk töltött 4-6 hét katalizátorkért szolgál: a régóta fennálló, „besült” problémák mögött, az érintett képes meglátni annak kiváltó okait – megérteni, miért működött eddig önpusztító módon.

Magán rehabilitációs intézetünk a következő problémák megoldásában nyújt segítséget:

• szenvedélybetegségek: alkohol-, gyógyszer-, drogfüggőség, játékszenvedély és egyéb szenvedélybetegségek.
depresszió
pánik, szorongás
• kényszerbetegség
• személyiségzavar
kiégés
• pszichoszomatikus betegségek

A kezelés időtartama a probléma típusától és súlyosságától függően általában 4-6 hét.

Swan Lake Központ

A Balaton-parthoz közel, a város zajától távol. Közvetlenül a vízparton, diszkrét, csendes és kellemes környezetben található magán rehabilitációs intézet. Az intézmény elhelyezkedése is nagyban hozzájárul a terápiás program sikeréhez.

Központunk környékén számtalan sportolási lehetőség áll rendelkezésre, segítjük és támogatjuk is ebben a betegeinket. Ha elérkezünk a terápiában a megfelelő szakaszba, akkor lehetőség van a napi sétára és kocogásra, kerékpározásra, túrakenuzásra vagy teniszezésre.

Van rá megoldás, lépjen velünk kapcsolatba!

Ha úgy érzi, hogy Önnek, vagy közeli hozzátartozójának a fentebb felsorolt betegségek leküzdésében segítségre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba, tapasztalt orvosaink segítenek!

Jelentkezzen be hozzánk konzultációra vagy terápiára!

Hívjon bennünket 8:00 és 20:00 között a +36 20 365 1907-es számon, vagy írjon nekünk elérhetőségeink egyikén és visszahívjuk!

Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk ki. A jelentkezés semmilyen megrendelési kötelezettséggel nem jár.