Swan Lake Központ

A Swan Lake Központ egy magán rehabilitációs intézet Balatonfűzfőn, közel a vízparthoz. A Balaton látványa és közelsége, a megszokott környezetből való kimozdulás és az integrált pszichoterápiás megközelítés együtt rendkívül eredményes kezelést nyújt.

Szakmai stábunkkal minden nap azon dolgozunk, hogy Ön a lehető legrövidebb idő alatt visszataláljon a kiegyensúlyozott, boldog életéhez és elindulhasson a gyógyulás útján. Célunk, hogy betegeink visszanyerjék életük irányítását és megszabaduljanak a betegségtől.
Integrált pszichoterápiával gyógyítunk, melynek lényege, hogy egyidejűleg alkalmazzuk a különböző módszereket a probléma megértése és a változás beindítása céljából. Ennek eredményeként a betegek gyorsabban indulnak el a gyógyulás útján, és az elért eredmények tartósabban épülnek be mindennapjaikba.
A nálunk töltött 4-6 hét katalizátorkért szolgál: a régóta fennálló, „besült” problémák mögött, az érintett képes meglátni annak kiváltó okait – megérteni, miért működött eddig önpusztító módon.

A következő problémákkal fordulhat hozzánk bizalommal:

• szenvedélybetegségek: alkohol-, gyógyszer-, drogfüggőség, játékszenvedély és egyéb szenvedélybetegségek.
• depresszió
• pánik, szorongás
• kényszerbetegség
• személyiségzavar
• burn-out
• pszichoszomatikus betegségek

A kezelés időtartama a probléma típusától és súlyosságától függően általában 4-6 hét.

A Swan Lake Központról:
A Balaton parthoz közel, a város zajától távol. Központunk közvetlenül a vízparton található, diszkrét, csendes és kellemes környezetben. Az intézmény elhelyezkedése is nagyban hozzájárul a terápiás program sikeréhez.

A központ környékén számtalan sportolási lehetőség áll rendelkezésre, segítjük és támogatjuk is ebben a betegeinket. Ha elérkezünk a terápiában a megfelelő szakaszba, akkor lehetőség van a napi sétára és kocogásra, kerékpározásra, túrakenuzásra vagy teniszezésre.

Jelentkezzen be hozzánk konzultációra vagy terápiára!

Hívjon bennünket a +36 (20) 365 1907-es számon!