Alkoholfüggő a családban

Nehéz napok, nehéz éjszakák. Állandósuló veszekedések, konfliktusok. Elkeseredettség. Vég nélküli küzdelem, vég nélküli ígéretek. Aggódás. Véget nem érő elbeszélgetések. Újabb ígéretek. Remény és csalódás. Alkohol, egyre több alkohol. Ismerős?

Az Ön családtagja is alkoholproblémákkal küzd? Esetleg az édesanyja, az édesapja, a párja, a gyermeke vagy a testvére? Mindent megtett érte, nagyon szereti, de már tehetetlennek érzi magát. Több segítséggel próbálkoztak, de mindig visszaesett. Szerette a szeme előtt épül le, árnyéka régi önmagának. Szeretne segíteni rajta. A családi életük tönkrement. Úgy érzi nem bírja, nem bírják tovább. Ugye ismerősek ezek az érzések?

Szeretné visszakapni azt az embert, akivel egykor olyan sok boldog pillanatot élt meg. Azt az embert, aki újra kiegyensúlyozott és boldog? Aki élni akar? Akinek vannak céljai, és akivel vannak újra pozitív közös élményei a családnak? Akivel újra van egy család.

Ne adja fel, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Jelentkezzen be hozzánk konzultációra vagy terápiára!

Hívjon bennünket 8:00 és 20:00 között a +36 20 365 1907-es számon, vagy írjon nekünk elérhetőségeink egyikén és visszahívjuk!

Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk ki. A jelentkezés semmilyen megrendelési kötelezettséggel nem jár.